Nackdelar med live betting

Givetvis finns det även nackdelar med livebetting. Det enorma utbudet av spel kan ha en närmast förvirrande åverkan på spelaren. Det finns enormt mycket spelmöjligheter och en del av dem är tämligen lotteribetonande. Att till exempel spela på vilket lag som får nästa frispark är inte helt enkelt, och här har man heller ingen (eller väldigt lite) nytta i att vara insatt i fotboll.

En till negativ aspekt är att det är mycket lätt att ryckas med i spelet och satsa pengar utan någon eftertanke. Har man förlorat pengar så erbjuds man direkt möjligheten att vinna tillbaka dem- redan i samma match. Det här borgar för spel utan någon större eftertanke. Den tiden finns helt enkelt inte. Har man inte speldisciplin så kan man lätt göra av med större summa pengar än man hade kalkylerat med från början.
Trots det så är spelformen här för att stanna. Spelbolagen har insett att livebetting kan vara mycket lukrativt för dem och satsar stora summor för att utvecklas sina tjänster. Vi kommer att få se mer livebetting i framtiden och vi kommer också att få se ökad omsättning från spelare. Spelformen är så pass spännande att den är svår att motstå; däri ligger både dess välsignelse och förbannelse!